Har du styr på dine EPD’er?

Hallooo du! Danskerne vil have bæredygtige løsninger. Både når de bygger og når de renoverer! Og de vil have EPD’er, du! Produktspecifikke EPD’er!

EPD står for Enviromental Product Declaration – eller miljøvaredeklaration på dansk. Altså en beskrivelse, som er udført af en uvildig tredjepart, der fortæller hvordan et produkt er lavet, hvad det er lavet af, samt hvor meget den miljømæssige belastning har været i forbindelse med produktion, distribution og anvendelse af produktet. Med en EPD kan du altså se, hvor meget dine byggematerialer forurener. Lidt ligesom når du vælger en bil eller køleskab med A-mærke.

Som bygherre eller rådgiver kan du derfor sammenligne alternative byggeløsninger og se hvilket miljøaftryk løsningerne sætter på vores planet. De gør det nemt at vælge den mest bæredygtige løsning til opgaven.

Derbigum har gennem de sidste 20 år arbejdet målrettet med bæredygtighed og cirkulær økonomi i tagbranchen. Vi ønsker at sætte fokus på den grønne dagsorden i Dansk byggeri og har investeret i løsninger til cirkulær økonomi og genanvendelse i branchen. Vi vil lære danskerne, hvordan man bygger bedre og samtidigt tager hensyn til den planet vi bor på.

Derbigum er førende indenfor ressourceforbrug, CO2-aftræk og totaløkonomi. Med den nye Derbigum NT-tagmembran sætter Derbigum endnu engang en ny standard for bæredygtighed. Med et råvareforbrug (ADPF), som er 7x lavere og en CO2-udledning (GWP), som er 3x lavere end andre gode produkter, er Derbigums tagpapløsninger uden sidestykke.

> Læs mere om Derbigums EPD'er

Læs mere om Derbigum NT.

Derbigum har registreret EPD på Derbigum NT, som du kan finde på epddanmark.dk.

Læs mere på No Roof To Waste.dk

Kontakt os på telefon 70 15 15 17, eller send en mail på [email protected], for at høre mere om Derbigums EPD'er.