Derbigum NT, den bæredygtige tagmembran

25% af en Derbigum NT membran og 30% af en Derbicoat NT undermembran udgøres af Derbitumen, som udvindes af genbrugt tagpap. Derudover benyttes der udelukkende vedvarende energi i produktionen, hvilket er medvirkende årsager til at Derbigum NT er markedets mest miljøvenlige og bæredygtige tagpapløsning.

 

Den uafhængige hollandske forskningsorganisation og institut for bygningsbiologi og økologi, NIBE, har analyseret livscyklusanalysen af Derbigum NT membranen og nået frem til et bemærkelsesværdigt resultat:

 

Derbigum NT fortjener kvalitetsbetegnelsen DUBOkeur® som et af de bedste valg fra et miljømæssigt perspektiv. Derbigum NT scorer først og fremmest godt, fordi materialerne har en lang levetid på min. 40 år, men især på grund af den høje procentdel af genanvendt indhold. Noget som er opnået gennem Imperbels egenudviklede højkvalitets-genbrugssystem.

 

NIBE opsamler i deres beregninger alle de forhold som en tagmembran har på miljøet, og omsætter disse til omkostninger for miljøet udtrykt i euro pr. m². Og her vurderes Derbigum NT (3 mm og 4 mm) til at være en af de mest miljøvenlige løsninger på markedet og et bæredygtigt materialevalg.

 

> Download Derbigum NT datablad

 

Læs mere på No Roof To Waste-kampagnesitet