Pressemeddelelse d. 19.10.2017:

Vi rådgiver dig fra start til slut

 

Hvilke energi- og miljømæssige krav stilles der i dit projekt? Hvilke anvisninger skal udførelsen af tagpaptaget følge? Og hvordan påvirker tagløsningen dine muligheder for at opnå eventuelle certificeringspoint? Det stiller krav at projektere en tagløsning – så husk at inddrage os helt fra begyndelsen.   

 

Eurotag Danmark har ikke kun leveret bæredygtig tagpap i højeste kvalitet og med markedets længste levetid i 40 år. Vi har også 40 års erfaring med at stå til rådighed med sparring og knowhow omkring flade tage. Derfor klæder vi arkitekter og projekterende på med rådgivning, der tager udgangspunkt i bygherres ønsker og kravene i projektet.

 

På den måde får du nemmere ved at finde den rette tagløsning til dit projekt samt at rådgive bygherre. Det sparer dig tid gennem hele processen og sikrer, at du opnår den optimale løsning. Uanset om du projekterer nybyggeri eller renovering, et nyt virksomhedsdomicil eller tilbygninger til et sygehus.

 

Solid viden omsat til rådgivning

For at hjælpe dig med at nå i mål til rette tid og i rette kvalitet, lægger vi hos Eurotag Danmark stor vægt på teknisk support og tidlig rådgivning, som gør projekteringen lettere og mere smidig. Det giver dig flere fordele:

 

  • Du får sikkerhed for markedsledende kvalitet og levetid – og dermed bedre totaløkonomi
  • Du behøver ikke selv at indhente dokumentationen
  • Du finder frem til den rigtige løsning fra starten
  • Du opnår sikkerhed for overholdelse af de nyeste forskrifter og bestemmelser
  • Du er sikker på uvildig kvalitetskontrol
  • Du undgår spildtid

Med os som leverandør holder du dig på forkant mht. alle aspekter i byggeprocessen. Det gælder både bæredygtighed og certificeringskrav, økonomi, lovmæssige krav, energi, funktion, levetid og meget mere.


Garanti for kvalitet og bæredygtighed
DERBIGUM-tage bliver lagt af professionelle tagdækkere.


De er alle blevet efteruddannet på bl.a. tagskole, hvilket betyder, at de følger DERBIGUMs lægningsanvisninger, når de monterer produktet.


Få mere at vide om den landsdækkende kæde af professionelle Tæt Tag-entreprenører her


Hvert tag, der er færdiglagt, besigtiges af en uvildig kvalitetskontrollant. Dette er med til at sikre overholdelse af de seneste krav, regler og anbefalinger, samtidig med at eventuelle fejl og mangler straks bliver rettet. 


DERBIGUM pryder alt fra virksomhedsdomiciler som Novo Nordisk og Nordea til bæredygtige spydspidsprojekter som Det Biologiske Hus og den DGNB-certificerede børnehave Humlebien.


Som det stærkeste og mest gennemprøvede tagpapprodukt leverer DERBIGUM markedets længste levetid. Vores tage har mere end 40 års dokumenteret levetid og lever op til gældende regler. DERBIGUM er et højkvalitetsprodukt, som beklæder mere end 550 mio. kvadratmeter tage verden over. Se mere her: http://www.derbigum.dk/arkitekt-plus-raadgiver/godkendelser/

 

Hos Eurotag Danmark arbejder vi systematisk med bæredygtighed. Cradle to Cradle-principperne har længe sat præg på vores forretning, hvilket i praksis har resulteret i en effektiv genbrugsordning for tagpap-affald.

 

Vi er altid i nærheden

Husk at du altid kan tage en uforpligtende snak med en af vores fire skarpe konsulenter, som står klar til at hjælpe dig. Du kan også gribe telefonen og ringe til vores salgs- og projektchef Ulrik Hoffmann på tlf. 2013 5026 eller sende ham en mail: [email protected] 

 

Vi kommer gerne forbi jeres tegnestue til f.eks. en “tema-session” – eller måske bare en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer? Har I brug for rådgivning i forbindelse med et specifikt projekt, kommer vi også gerne forbi til en snak om, hvad der er den bedste løsning for jer.