Pressemeddelelse 27.01.2016:

Ny salgskonsulent hos Eurotag Danmark

Eurotag Danmark har netop udvidet organisationen med tilgangen af endnu en erfaren salgskonsulent. Nyansatte Carsten Nilsson har som tidligere tagpapentreprenør et indgående kendskab til leverandørens tagpapmembraner. Det gælder ikke mindst den nye tolags SBS-tagpapløsning Residek, som han fremover får ansvar for at sælge på Sjælland.

Ved årsskiftet tiltrådte Carsten Nilsson stillingen som salgskonsulent hos Eurotag Danmark, der er dansk leverandør af verdens eneste Cradle to Cradle-certificerede tagpapprodukt DERBIGUM, samt den nye tolags SBS-tagpapløsning Residek. Nyansættelsen sker som et led i virksomhedens ambition om at udbrede produkternes kendskab og markedsandele i Danmark.

Skal bane vejen for ny tolags SBS-løsning

Carsten Nilsson kommer fra en stilling som projektchef hos Tæt Tag-entreprenøren Multi Tag Entreprise. Her har han været ansvarlig for en række omfattende projekter, som bl.a. inkluderer renoveringen af Kildeskovhallen i Gentofte, plejecentret i Farum Midtpunkt og senest Nordeas nye domicil i Ørestad Nord. Herudover har Carsten Nilsson en fortid som håndværks- og servicechef hos MT Højgaard samt som afdelingsleder hos murerfirmaet Sandholt & Pedersen.


Carsten Nilsson har således et indgående kendskab til Eurotag, virksomhedens samarbejdspartnere og ikke mindst produkterne DERBIGUM og Residek, som han ser frem til at erobre nye markedsandele for.


- Jeg har længe haft lyst til at prøve kræfter med salg igen. Eurotag er garant for god kvalitet, hvilket er vigtigt, da jeg som sælger står på mål for det produkt, jeg afsætter. Nu glæder jeg mig til at komme i gang med at booste markedsandelene og få solgt en masse m2 Residek til de sjællandske tagdækkere, fortæller Carsten Nilsson og fortsætter:


- Eurotag er langt foran andre leverandører, hvad angår bæredygtige løsninger. Virksomheden kombinerer rådgivningstung service med et bæredygtigt kvalitetsproduktsortiment, som har årtiers udvikling i ryggen, fortsætter Carsten Nilsson, som ser frem til at oprette og videreudvikle relationerne til Eurotags mange samarbejdspartnere.


Stort produkt- og branchekendskab

- Ansættelsen af Carsten Nilsson indgår som et led i vores plan om at opnå større markedsandele. Parametre som kvalitet og levetid vil fortsat spille en stor rolle i det danske byggeri, og som materialeproducent har vi i mere end 25 år været garant for bæredygtig produktudvikling, der tager afsæt i langsigtet helhedstænkning. Som tidligere Tæt Tag-entreprenør får vi med Carsten Nilsson en kapacitet med et omfattende produkt- og branchekendskab samt et stort personligt og professionelt drive, konkluderer Eurotags adm. direktør Peter Kranz.