Pressemeddelelse d. 31.08.2017:

Eurotag Danmark styrker salgsteamet med erfaren branchemand

Eurotag Danmark A/S styrker nu organisationen med tilgangen af en erfaren salgsprofil. Med en fortid hos en Tæt Tag-entreprenør og som entreprisechef hos Phønix Tag København medbringer Kenneth Sandbye et indgående kendskab til leverandørens tagpapmembraner. 

1. september tiltræder Kenneth Sandbye hos Eurotag Danmark A/S som regionssalgschef for Sjælland. Med ansættelsen får virksomheden, der er dansk leverandør af tagpapprodukterne Derbigum og Residek, styrket ambitionen om at udbrede produkternes kendskab og erobre markedsandele på Sjælland.   

Årelang brancheerfaring 
Kenneth Sandbyes mangeårige erfaring inden for tagpapbranchen omfatter bl.a. ansættelser hos tagdækningsfirmaet Phønix Tag København, hvor han har arbejdet som entreprisechef de seneste par år. Udover to års ansættelse hos materialeleverandøren Jevith har Kenneth i en årrække været entrepriseleder hos Tæt Tag-entreprenøren Multi Tag Entreprise. Det er derfor en bred brancheerfaring og et indgående produktkendskab, som Kenneth Sandbye glæder sig til at bringe i spil i indsatsen for at udbrede kendskabet til det miljøvenlige tagpap.

 

- Udover at være garant for høj kvalitet har Eurotag Danmark A/S en markant bæredygtig profil, der er langt foran konkurrenterne på markedet. Samtidig har de den rette kombination af rådgivningstung service og et kvalitetssortiment med markedets længste levetid. Jeg glæder mig til at bruge min årelange brancheerfaring til at opbygge gode relationer til de sjællandske kunder, forklarer han.


På forkant med markedets behov

Som regionssalgschef kommer Kenneth Sandbye bl.a. til at varetage opsøgende salg samt teknisk support til alt fra tagdækkere og byggemarkeder til rådgivere og arkitekter. Derudover får han til ansvar at varetage kvalitetskontrol af udførte opgaver samt planlægning og rådgivning i forbindelse med større projekter.  


Ifølge adm. direktør Peter Kranz mærker Eurotag Danmark A/S i den grad byggeriets efterspørgsel på miljøvenlige og energioptimerende løsninger. Med tilgangen af Kenneth Sandbye kan leverandøren holde sig på forkant med markedets behov og levere den rette kombination af kvalitetsløsninger, effektiv service samt tæt kundekontakt og rådgivning, som skal bane vejen for større markedsandele, forklarer han:


- Med Kenneth Sandbye får vi en solid salgskapacitet. Ingen tvivl om at hans brede produkt- og branchekendskab såvel som hans personlige og professionelt drive vil bane vejen for gode relationer til både nye og eksisterende kunder.