Lad os hjælpe dig 

Når du skal projektere en tagløsning, er der mange krav, du skal tage stilling til. I Eurotag Danmark har vi 40 års erfaring med at rådgive og stå til rådighed med sparring og knowhow omkring tage med tagpap.

Vi klæder dig på med rådgivning, der tager udgangspunkt i bygherres ønsker og kravene i projektet. På den måde får du nemmere ved at finde den rette tagløsning til dit projekt og du kan bedre rådgive bygherre. Det sparer dig tid gennem hele processen og sikrer, at du får den optimale løsning.

 

Book os til en tema-session

Har du brug for rådgivning i forbindelse med et specifikt projekt, så lad os hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Hvad enten du projekterer nybyggeri eller renovering, et nyt virksomhedsdomicil eller tilbygninger til et sygehus, så kommer vi gerne forbi din tegnestue. Det kunne f.eks. være til en “tema-session” – eller måske bare til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig?!

Du kan altid tage en uforpligtende snak med en af vores fire skarpe konsulenter, som står klar til at hjælpe dig. Du kan også gribe telefonen og ringe til vores salgs- og projektchef Ulrik Hoffmann på tlf. 2013 5026 eller sende ham en mail: [email protected]