Nyhed 29.11.2019:

Det rette tag kan afhjælpe mangel på kvalificeret arbejdskraft 

Det er ingen hemmelighed, at der i dag er stor mangel på kvalificeret arbejdskraft inden for håndværkerfaget. Særligt tagdækkere er en mangelvare – og det kan mærkes. Professionelle tage skal lægges af professionelle fagfolk, der ved, hvad de laver.

 

Men det tager tid at uddanne ny arbejdskraft. Og resultatet er, at flere og flere tagdækkere ser sig nødsagede til at sige nej til store opgaver. Og det er en ærgerlig tendens. 

 

Derbigum øger din kapacitet med 30-40 %

For at bekæmpe den manglende arbejdskraft og samtidig lette arbejdet for nuværende tagdækkere anvender vi en Derbigum-løsning, som bruger 30-40 % mindre mandetimer på opgaven end en traditionel tagpapløsning.

 

Sagt med andre ord: Derbigum øger din kapacitet med 30-40 % med samme arbejdsstyrke. Grunden er, at Derbigum fra fabrikken er lavet med to uafhængige armeringslag, som svarer til to lag almindelig tagpap. Det giver både en øget produktionshastighed og en mere effektiv produktion.

 

Derbigum har eksisteret siden 1960’erne. Og vi har tage, som har mere end 45 år på bagen, og som stadig holder tæt. Samtidig sørger Derbigums glatte overflade for, at der ikke samles lige så meget skidt på tagfladen som på en bestrøet tagpap. Det gør taget væsentligt lettere at holde rent og minimerer vedligeholdelses- og driftsomkostninger markant.

 

Det er i forvejen et hårdt og fysisk krævende erhverv at være tagdækker, så hvorfor ikke lette hverdagen og nå det hele på (næsten) den halve tid?