Cirkulære tagpap løsninger

Derbigum er blandt verdens førende producenter af cirkulære tagpap-løsninger. Vores løsninger er med til at skabe fremtiden inden for tagpap-dækning og er unikke i forhold til levetid, totaløkonomi og miljømæssig påvirkning.

 

Hos Derbigum tænker vi miljø og ansvarlighed ind i alt hvad vi laver. Dette gælder ligeledes vores tagpap-løsninger, der reducerer bygningers energiforbrug, CO2-udledning og vandforbrug.

 

Det er løsninger, som giver sorte tal på bundlinien – også i dit grønne regnskab – og årsagen til, at førende virksomheder og institutioner vælger Derbigum på taget.


Som et eksempel på at Derbigum produceres med gode miljøintentioner har man i Belgien besluttet at opstille en vindmølle, der kan forsyne fabrikken med en del af den energi der bruges til produktion af Derbigum.


Genanvendelse af tagpap – en unik løsning

På fabrikken i Belgien er der opstillet et anlæg til recirkulering af Derbigum. Dette betyder at man i dag er i stand til at genanvende såvel spild fra produktionen som rester fra montagen af Derbigum løsninger. Ligeledes ville det i dag være muligt, at genanvende en gammel tagdækning udført med Derbigum.

Derbigum NT, Derbicolor NT & Derbicoat NT

25% af Derbigum NT, Derbicolor NT tagpap og 30% af Derbicoat NT dampspærre udgøres af Derbitumen, som udvindes af genanvendt tagpap. Derudover benyttes der udelukkende vedvarende energi i produktionen, hvilket er medvirkende til at Derbigum NT / Derbicolor NT bør vælges til de bæredygtige projekter.