Tæt Tag-koncept

Eurotag Danmark A/S har udviklet et koncept. Vi kalder det Tæt Tag ‒ og navnet siger præcis, hvad det går ud på: Nemlig at gøre livet nemmere for dig som kunde, når du skal vælge tagpap-tag.

 

Levetiden af et tag afhænger grundlæggende af to faktorer ‒ nemlig kvaliteten af det tagmateriale, der anvendes, samt hvor godt selve tagarbejdet er udført. Derfor er dette også grundlaget for Tæt Tag-konceptet, der giver dig tryghed og garantier, så du én gang for alle er sikret det bedste resultat over hovedet og slipper for problemer med dit tag i mange år frem.

 

 

Tæt Tag-konceptet bygger på fire ting:

 

Derbigum

I 1963 fik professorerne Karl Ziegler og Giulio Natta Nobelprisen i kemi. De havde udviklet polymeringsprocessen, som ligger til grund for fremstillingen af APP-modificeret asfalt.

 

4 år senere startede fremstillingen af et tagdækningsmateriale, der var baseret på APP-asfalt. Materialet hedder Derbigum og er det tagpap-materiale, der har den længst dokumenterede levetid på markedet.

 

Derbigum er et højkvalitetsprodukt, som i årenes løb er lagt på mere end 1.000 millioner m2 tag verden over. I Danmark blev det første Derbigum-tag lagt i 1977, og det ser stadig ud, som var det lagt i går.

 

Autoriserede tagpap-tagdækkere

Et tagpap-tag med Derbigum kan kun lægges af en autoriseret tagpap-tagdækker, der er uddannet gennem vores landsdækkende netværk og har fået bevis på sin kunnen fra vores tagskole og fra efteruddannelseskurser i både Danmark og Belgien.

 

Gennem løbende uddannelse sikrer vi, at kvaliteten altid er på højeste niveau, således at vi kan garantere tætte tagpap-tagløsninger til glæde for vores kunder i mange år frem.

 

Uvildig kvalitetskontrol

Alle Derbigum-tagpap-tage over 300 m2 (stikprøver af tage fra 100-300 m2) gennemgår en uvildig kvalitetskontrol, efter taget er lagt. Kontrollen udføres af leverandøren og sikrer dig, at taget altid er lagt efter de nyeste forskrifter og bestemmelser. På den måde sikrer vi både dig som kunde og os selv et godt resultat inden garantibeviset udstedes. Rådgivere, bygherre m.m. er altid velkomne til at deltage i forbindelse med kvalitetskontrollen.

 

Op til 20 års garanti

Med op til 20 års produktgaranti og op til 15 års forsikringsdækket garanti, som dækker arbejdsløn samt eventuelle følgeskader, får du som kunde sikkerhed, ro i sindet og ikke mindst en god totaløkonomi.

 

Derbigum-producenten og Eurotag Danmark/Tæt Tag Danmark er forpligtet til at give dig et problemfrit tag med lang levetid og er uafhængig af den tagpap-tagdækker, som har lagt taget. Vi garanterer, at vi kommer inden for 48 timer, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med dit tag.

 

Kontakt os på telefon 70 15 15 17, eller send en e-mail for at høre mere.